De a legenda tovább él. Receptek Debreceni Sanyitól. Receptek a Schmausertől, a Schmauserből. Minden ami Schmauser. Receptek, érzések, és a vendégeink véleményei
2011. július 24., vasárnap
buzsáki kakas here - zúza pörkölt
Pörkölt alapot készítünk, 1 kg zsíron 5-6 fej kockára vágott hagymát zöldpaprikával, zsíron megdinsztelünk. Fűszerpaprikával megszórjuk, vízzel felengedjük. A zuzát megtisztítjuk, félbevágjuk, sóval, köménnyel fűszerezzük majd 3/4ig főzzük. A heréket megvagdaljuk, megmossuk, majd készre főzzük. a végén 5-6 gerezd fokhagymával és 1 dl fehérborral ízesítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése